Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Τα ραντεβού του Τσακαλώτου στη Ν. Υόρκη - Συναντήσεις με εκπροσώπους επενδυτών

Τα ραντεβού του Τσακαλώτου στη Ν. Υόρκη - Συναντήσεις με εκπροσώπους επενδυτών

08 Δεκ 2017
Τα ραντεβού του Τσακαλώτου στη Ν. Υόρκη  - Συναντήσεις με εκπροσώπους επενδυτών
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Οικονομικών έχει προγραμματίσει σειρά σημαντικών επαφών με εκπροσώπους επενδυτικών εταιρειών.
Στη Νέα Υόρκηβρίσκεται από χθεςο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, προκειμένου να συμμετάσχει στο 19ο Ετήσιο Συνέδριο Invest in Greece που διοργανώνει η Capital Link, στις 11 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης.
Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου ο κ. Τσακαλώτος θα απευθύνει κεντρική ομιλία κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος του συνεδρίου (13.15- 14.45, τοπική ώρα), ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου (15.40, τοπική ώρα) στον χώρο του συνεδρίου.
Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Οικονομικών θα παραβρεθεί στην ειδική εκδήλωση «Ημέρα της Ελλάδας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης», την οποία διοργανώνει η Capital Link σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Στις 15.45 (τοπική ώρα) ο κ. Τσακαλώτος θα κληθεί να σημάνει την λήξη των εργασιών της ημέρας στο Χρηματιστήριο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Οικονομικών έχει προγραμματίσει σειρά σημαντικών επαφών με εκπροσώπους επενδυτικών εταιρειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: