Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ Απίστευτο επεισόδιο με Κωνσταντοπούλου και Κρέτσου να ουρλιάζουν (βίντεο)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Απίστευτο επεισόδιο με Κωνσταντοπούλου και Κρέτσου να ουρλιάζουν (βίντεο)

Απίστευτο επεισόδιο με Κωνσταντοπούλου και Κρέτσου να ουρλιάζουν (βίντεο)
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Αθήνα, παρουσία της επιτρόπου Κορίνα Κρέτσου, του εκπροσώπου της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, όταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στις πολιτικές της ΕΕ, κάνοντας λόγο για επιβολή δικτατορίας στην Ελλάδα.
Η κ. Κωνσταντοπούλου, που βρισκόταν από την αρχή στην αίθουσα, διέκοπτε συνεχώς τους ομιλητές και όταν έλαβε το λόγο εξαπέλυσε δριμεία επίθεση, κατηγορώντας την ΕΕ για επιβολή δικτατορίας στην Ελλάδα μετά το δημοψήφισμα και καταστροφή της οικονομίας που έχει, όπως είπε, οδηγήσει σε πολλές αυτοκτονίες.
Οι φωνές της κ. Κωνσταντοπούλου προκάλεσαν την οργή της επιτρόπου Κρέτσου, η οποία, φανερά εκνευρισμένη, απάντησε στην πρώην πρόεδρο της Βουλής ότι δεν θέτει ερωτήσεις, αλλά μόνο φωνάζει ώστε να φαίνεται η ίδια.
Απίστευτο επεισόδιο με Κωνσταντοπούλου και Κρέτσου να ουρλιάζουν (βίντεο)
Η κ. Κρέτσου υποστήριξε ακόμη ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν ευθύνεται για την κατάσταση στην Ελλάδα, λέγοντας μάλιστα: «Αν δεν σας αρέσει η κατάσταση στην Ελλάδα, να πάτε στη χώρα μου, στη Ρουμανία, να δείτε εκεί πώς ζουν οι άνθρωποι».
Η κ.Κωνσταντοπούλου απαξίωσε πλήρως τον όλο διάλογο, επιλέγοντας να αποχωρήσει από την αίθουσα. Μετά την αποχώρησή της τόσο η επίτροπος Κρέτσου, όσο και ο Μαργαρίτης Σχοινάς απάντησαν. Η κ.Κρέτσου δήλωσε σοκαρισμένη από την επίθεση που δέχθηκε επισημαίνοντας ότι ήταν και άδικη καθώς η συγκεκριμένη επιτροπή στην οποία μετέχει (επιτροπή Γιούνκερ) έχει κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Ελλάδα, αλλάζοντας ακόμη και τους κανονισμούς της ίδιας της Επιτροπής. «Εγώ προέρχομαι από μια πραγματικά φτωχή χώρα, τη Ρουμανία. Εκεί οι άνθρωποι πεθαίνουν απ΄τη φτώχια». Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν δήλωσε ότι η Επιτροπή δεν επιβάλλει τίποτα, καμία πολιτική στην Ελλάδα, αντίθετα, η πολιτική που εφαρμόζεται ψηφίσθηκε με μεγάλη πλειοψηφία από το ελληνικό κοινοβούλιο το 2015, όταν πρόεδρός του ήταν η κ.Κωνσταντοπούλου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: