Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Δελτίο τύπου της ΑΑΔΕ για την έναρξη υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φορ. έτους 2016

Δελτίο τύπου της ΑΑΔΕ για την έναρξη υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φορ. έτους 2016


Αθήνα, 6 Απριλίου 2017
   
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων ανακοινώνει την έναρξη της ηλεκτρονικής εφαρμογής για την υποβολή των δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος φορολογικού έτους 2016.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή, όπως και όλες οι παρεχόμενες από την Α.Α.Δ.Ε εφαρμογές και ηλεκτρονικές υπηρεσίες, είναι πλέον διαθέσιμες από τον ιστότοπο www.aade.gr.

Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής, Γιώργος Πιτσιλής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Επιδιώξαμε και δημιουργήσαμε ένα site όσο το δυνατόν πιο απλό και πιο φιλικό στο χρήστη, στις σελίδες του οποίου δίνουμε οδηγίες και κατευθύνσεις προς τους φορολογούμενους και τους λογιστές φοροτεχνικούς, ώστε να διευκολύνονται και να περιοριστεί ο χρόνος διεκπεραίωσης των συναλλαγών τους.   
Καλούμε όλους, λογιστές, φοροτεχνικούς και φορολογούμενους να συνδράμουν στην προσπάθειά μας για ομοιόμορφη κατανομή των ηλεκτρονικών υποβολών, στο διαθέσιμο χρόνο για την υποβολή των δηλώσεων, ώστε να μην οδηγούμαστε σε υπερφόρτωση του συστήματος στο παρά ένα και να συζητάμε μετά για παρατάσεις προθεσμιών.
Από την πλευρά του, το προσωπικό της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσει την ομαλή ροή και εξέλιξη της διαδικασίας».

https://www.taxheaven.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: