Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Γ.Σ.Ε.Ε.: «Να σταματήσουν οι συνδικαλιστικές διώξεις των εργαζομένων από τη διοίκηση των ΕΑΣ - Το ξεπούλημα δε συγκαλύπτεται»

Γ.Σ.Ε.Ε.: «Να σταματήσουν οι συνδικαλιστικές διώξεις των εργαζομένων από τη διοίκηση των ΕΑΣ - Το ξεπούλημα δε συγκαλύπτεται»




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

27/1/17

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΑΣ- ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΕ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ 

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη Διοίκηση της εταιρείας Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα η οποία μετά τη μη καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους, τώρα μηνύει και 14 εργαζόμενους, μεταξύ αυτών και των συνδικαλιστικών τους στελεχών συνεχίζοντας την επιχείρηση εκφοβισμού.

Η Διοίκηση των ΕΑΣ προχώρησε στην απαράδεκτη αυτή ενέργεια, επειδή οι εργαζόμενοι με νόμιμες συνδικαλιστικές δράσεις, διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στις βλαπτικές αποφάσεις της, σύμφωνα με τις οποίες αφενός παραχωρείται έργο σε ιδιώτη και αφετέρου δεν τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες και προδιαγραφές ασφαλείας.

Αντί Κυβέρνηση και Διοίκηση να αγωνίζονται για τη σωτηρία και την παραγωγική ανάκαμψη των ΕΑΣ, προχωρούν σε τακτικές και πρακτικές με στόχο το ξεπούλημα της μοναδικής αμυντικής βιομηχανίας της χώρας, αρχής γενομένης από το εργοστάσιο της Ελευσίνας.

Η ΓΣΕΕ απαιτεί την άμεση παρέμβαση της Κυβέρνησης και του αρμόδιου Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ώστε να σταματήσει η ιδιότυπη ασυλία της Διοίκησης των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων η οποία «εγκληματεί» εις βάρος των εργαζομένων και της επιχείρησης.

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα μπορούν να έχουν βιώσιμη και αναπτυξιακή πορεία και οι εργαζόμενοί τους θα αγωνιστούν για το σκοπό αυτό, με κάθε μέσο και τρόπο που έχουν στη διάθεσή τους.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
https://www.taxheaven.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: