Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λέσβου και σε ορισμένες κοινότητες της Π.Ε. Κορινθίας

Παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λέσβου και σε ορισμένες κοινότητες της Π.Ε. Κορινθίας



Δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ οι ΠΟΛ 1194/2016 και ΠΟΛ 1193/2016 σχετικά με την παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχόπτωση-χαλαζόπτωση-πλημμύρες, κατολισθήσεις, κ.λπ.) για τον δήμο Λέσβου και για ορισμένες κοινότητες του δήμου Βέλου-Βόχας στην Π.Ε. Κορινθίας.

Με την ΠΟΛ.1194/22.12.2016:
"Παρατείνονται μέχρι και τις 28 Μαΐου 2017 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών προσώπων και των νομικών προσώπων και οντοτήτων, που έχουν την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάσταση (έδρα) σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που λήγουν ή έληξαν από την έκδοση της παρούσας έως και τις 28 Μαΐου 2017. Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
Αναστέλλεται μέχρι και τις 28 Μαΐου 2017 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας οφειλών, των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.
"

Με την ΠΟΛ.1193/22.12.2016:
"Παρατείνονται μέχρι και την 9η Μαρτίου 2017 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών προσώπων και των νομικών προσώπων και οντοτήτων, που έχουν την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάσταση (έδρα) στις Τοπικές Κοινότητες α) Στιμάγκας, β) Ελληνοχωρίου, γ) Ταρσινών, δ) Κρηνών, ε) Ευαγγελιστρίας, στ) Πουλίτσας, ζ) Κοκκωνίου, η) Χαλκείου και θ) Σουληναρίου του Δήμου Βέλου-Βόχας, της Π.Ε. Κορινθίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου που λήγουν ή έληξαν από την έκδοση της παρούσας έως και την 9η Μαρτίου 2017. Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
Αναστέλλεται μέχρι και την 9η Μαρτίου 2017 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπροθέσμων μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας οφειλών, των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.
"

https://www.taxheaven.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: