Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Η πρώτη υπηρεσία του Υπ.Οικ. που θα μετακομίσει στο κτίριο ΚΕΡΑΝΗ

Η πρώτη υπηρεσία του Υπ.Οικ. που θα μετακομίσει στο κτίριο ΚΕΡΑΝΗ




Η σχετική απόφαση του υπ.Οικονομικών.


Αθήνα, 26 Οκτωβρίου 2016
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: ΔΤΥ Γ 0017153 ΕΞ 2016


ΘΕΜΑ: «Στέγαση της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού στο κτίριο “ΚΕΡΑΝΗΣ” επί της οδού Θηβών 196-198 στο Δήμο Νίκαιας -Αγ. Ιωάννη Ρέντη, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 1 του Ν.3581/2007».

Α Π Ο Φ Α Σ Η

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Έχοντας υπόψη :

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
1)    Ορίζουμε ως κτίριο στέγασης της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (Ε.Γ.Δ.Ι.Χ) του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού το κτίριο επί της οδού Θηβών 196-198 στο Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.
2)    Η Υπηρεσία θα στεγαστεί σε τμήμα του ΣΤ' ορόφου του κτιρίου, ωφέλιμης επιφάνειας 1.489,88 τμ, όπως απεικονίζεται στο συνημμένο διάγραμμα.
3)    Το μηνιαίο μίσθωμα θα καταβάλλεται σε αναλογία των προς χρήση χώρων, σύμφωνα με τον συνταχθέντα Πίνακα Κατανομής Μισθωμάτων που επισυνάπτεται στην παρούσα Απόφαση.
4)    Οι κοινόχρηστες δαπάνες λειτουργίας και συντήρησης του κτιρίου θα επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου την Ε.Γ.Δ.Ι.Χ, έως την στέγαση και άλλων Υπηρεσιών στο κτίριο, οπότε και προβλέπεται να γίνει επανυπολογισμός των σχετικών δαπανών.

Ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος

http://taxheaven.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: