Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

1.326 οι νέες άδειες διαμονής που χορηγήθηκαν σε επενδυτές προερχόμενους από τρίτες χώρες για την αγορά ακινήτων

1.326 οι νέες άδειες διαμονής που χορηγήθηκαν σε επενδυτές προερχόμενους από τρίτες χώρες για την αγορά ακινήτων


Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.), σχετικά με την προώθηση του Προγράμματος Αδειών Διαμονής (Golden Visa) σε επενδυτές πολίτες τρίτων χωρών, με τα πλέον πρόσφατα δεδομένα από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2016 ο συνολικός αριθμός των νέων αδειών διαμονής που χορηγήθηκαν σε επενδυτές προερχόμενους από τρίτες χώρες για την αγορά ακινήτων έφτασαν τις 1326. Οι πρώτες χώρες στο επίπεδο των αδειών διαμονής είναι: η Κίνα (547 άδειες διαμονής), η Ρωσία (331), η Ουκρανία (62) και ο Λίβανος (59). Αν αθροιστούν και οι συγγενείς των επενδυτών που έλαβαν άδεια διαμονής, στο πλαίσιο του Προγράμματος, ο συνολικός αριθμός φτάνει τις 3120 άδειες.

Δείτε από εδώ την ενημέρωση της Enterprise Greece


http://taxheaven.gr

Οι σημαντικότερες πρωτοβουλίες που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα από την Enterprise Greece




Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.


Ο Οργανισμός Enterprise Greece αποτελεί μετεξέλιξη της εταιρείας «Επενδύστε στην Ελλάδα Α.Ε.» (Invest in Greece) – στην οποία ενσωματώθηκαν και οι αρμοδιότητες του «Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού
Εμπορίου Α.Ε.» (ΟΠΕ Α.Ε.), σε έναν νέο καινοτόμο φορέα για το σύνολο των υπηρεσιών εξωστρέφειας.

Η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών, με στόχο να προβάλλει τη χώρα ως ελκυστικό επενδυτικό προορισμό και να προωθεί ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες της χώρας μας στο εξωτερικό.

Στο Newsletter του Οργανισμού παρατίθενται μερικές από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες της Enterprise Greece που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα. Ανάλογες δυναμικές δράσεις προγραμματίζονται για το μέλλον με σκοπό την προώθηση, προβολή και στήριξη όλων των ανταγωνιστικών κλάδων της οικονομίας μας.

Newsletter#01

http://taxheaven.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: