Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Χ. Γκότσης: «Το δεύτερο εξάμηνο η οικονομία μας θα εισέλθει σε περίοδο ανάπτυξης» Στον Πρόεδρο της Βουλής η Έκθεση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για το 2015

Χ. Γκότσης: «Το δεύτερο εξάμηνο η οικονομία μας θα εισέλθει σε περίοδο ανάπτυξης»
Στον Πρόεδρο της Βουλής η Έκθεση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για το 2015

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2016

Στον Πρόεδρο της Βουλής η Έκθεση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για το 2015

Την Έκθεση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για το 2015 παρέδωσε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση ο Πρόεδρος της Επιτροπής καθηγητής Χαράλαμπος Γκότσης.

«Ελπίζω με βάση αυτή την έκθεση αλλά κυρίως με τις προβλέψεις και την εργασία που τώρα κάνετε, να έρθετε σε επαφή μέσα από τις θεσμικές διαδικασίες με τη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους και με όλες τις Επιτροπές και τις ομάδες που εργάζονται για τον ίδιο σκοπό, έτσι ώστε να υπάρξει διασταύρωση στοιχείων και εκτιμήσεων», δήλωσε ο Πρόεδρος  της Βουλής παραλαμβάνοντας την Έκθεση.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς επισήμανε ότι  «το 2015 δεν ήταν ομολογουμένως η καλύτερη χρονιά για την ελληνική κεφαλαιαγορά», εξέφρασε όμως την πεποίθηση πως «το τρέχον έτος τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και ότι το δεύτερο εξάμηνο η οικονομία μας θα εισέλθει σε περίοδο ανάπτυξης, κάτι για το οποίο εργάζεται η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η οποία στο κομμάτι του ρυθμιστικού της ρόλου κάνει τα πάντα ώστε να προσφέρει στις ελληνικές επιχειρήσεις εναλλακτικά εργαλεία με τα οποία θα βοηθηθεί η πραγματική οικονομία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: