Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Το υπουργείο Εργασίας διαβεβαιώνει καμία μείωση στις καταβαλλόμενες συντάξεις

Το υπουργείο Εργασίας διαβεβαιώνει καμία μείωση στις καταβαλλόμενες συντάξεις

Πρώτη καταχώρηση: 13/01/2016 - 21:34
Τελευταία δημοσίευση: 13/01/2016 21:34Οικονομία
Το υπουργείο Εργασίας διαβεβαιώνει καμία μείωση στις καταβαλλόμενες συντάξεις
Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία μείωση στις ήδη καταβαλλόμενες συντάξεις, ξεκαθαρίζει το υπουργείο Εργασίας, αναφερόμενο σε αρνητικά δημοσιεύματα για τοασφαλιστικό.
Και το άρθρο 10 της πρότασης της κυβέρνησης εντάσσεται στο πλαίσιο της θέσπισης για πρώτη φορά ενιαίων κανόνων εισφορών και παροχών για όλους τους ασφαλισμένους χωρίς κανένα διαχωρισμό.
Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr
Δείτε επίσης:

Υπ. Εργασίας: Καμία μείωση στις
καταβαλλόμενες συντάξεις, συνειδητοποιείστε το

Πρώτη καταχώρηση: 13/01/2016 - 20:41
Τελευταία δημοσίευση: 13/01/2016 20:41Οικονομία
Υπ. Εργασίας: Καμία μείωση στις καταβαλλόμενες συντάξεις, συνειδητοποιείστε το
Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία μείωση στις ήδη καταβαλλόμενες συντάξεις, ξεκαθαρίζει τουπουργείο Εργασίας, αναφερόμενο σε αρνητικά δημοσιεύματα για το ασφαλιστικό.
Και το άρθρο 10 της πρότασης της κυβέρνησης - αναφέρει το υπουργείο -  εντάσσεται στο πλαίσιο της θέσπισης για πρώτη φορά ενιαίων κανόνων εισφορών και παροχών για όλους τους ασφαλισμένους χωρίς κανένα διαχωρισμό. Τα τρομολαγνικά σημερινά δημοσιεύματα αποσιωπούν ότι οι ρυθμίσεις του άρθρου 10 ισχύουν ήδη για όσους εισήχθησαν στην αγορά εργασίας μετά το 1993, που αυτή τη στιγμή αποτελούν άλλωστε και την πλειοψηφία των ασφαλισμένων. Υπενθυμίζεται για μια ακόμα φορά ότι στις νυν καταβαλλόμενες συντάξεις δεν θα προκύψει καμιά απολύτως μείωση. Το ποσό της καταβαλλομένης σύνταξης θα εξακολουθήσει να καταβάλλεται ως ακριβώς έχει. Είναι καιρός να το συνειδητοποιήσουν όλοι.
Η παραπληροφόρηση που έχει στηθεί τις τελευταίες ώρες μόνο στόχο έχει να πλήξει ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο που για πρώτη φορά αντιμετωπίζει ισότιμα και με ενιαίους κανόνες τους ασφαλισμένους. Η κυβέρνηση παραμένει σταθερή στη θέση της για τη θεσμοθέτηση ενός βιώσιμου και δίκαιου ασφαλιστικού συστήματος που επιφυλάσσει ισότιμη μεταχείριση σε όλους τους ασφαλισμένους και ενδυναμώνει την διαγενεακή αλληλεγγύη χωρίς άκριτους διαχωρισμούς.


Κατρούγκαλος: Δεν θα μειωθούν οι κύριες συντάξεις - ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη καταχώρηση: 14/01/2016 - 10:03
Τελευταία δημοσίευση: 14/01/2016 10:03Πολιτική
Κατρούγκαλος: Δεν θα μειωθούν οι κύριες συντάξεις - ΒΙΝΤΕΟ
«Επίσημη απάντηση από τους δανειστές δεν έχουμε ακόμα πάρει», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, στην πρωινή εκπομπή του Ant1, αναφερόμενος στις προτάσεις που έχει καταθέσει η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό.
Την ίδια στιγμή, ο κ. Κατρούγκαλος εγγυήθηκε ότι οι κύριες συντάξεις δεν θα μειωθούν για δωδέκατη φορά, διευκρινίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο και ισχυρό υφεσιακό σοκ.
Παράλληλα, ο υπουργός Εργασίας, τόνισε ότι οι δανειστές θέλουν εισοδηματικά κριτήρια για την εθνική σύνταξη και υπογράμμισε ότι οι εισφορές στους ελεύθερους επαγγελματίες θα είναι με βάση το πραγματικό εισόδημα. 

Δείτε το βίντεο από τον Ant1
http://www.enikos.gr/politics/364253,Katroygkalos-Den-8a-meiw8oyn-oi-kyries-syntaxeis-BINTEO.html


Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: