Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

«ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΥΦΟΥΣ ΑΣΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ» Διαψεύδει ο Αλεξιάδης τα περί επιβολής αναδρομικού φόρου στα εισοδήματα του 2015

«ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΥΦΟΥΣ ΑΣΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ»

Διαψεύδει ο Αλεξιάδης τα περί επιβολής αναδρομικού φόρου στα εισοδήματα του 2015

Διαψεύδει ο Αλεξιάδης τα περί επιβολής αναδρομικού φόρου στα εισοδήματα του 2015

«Αναδρομική αύξηση δεν υπάρχει ούτε στον σχεδιασμό ούτε οπουδήποτε αλλού στο μυαλό μας», είπε στον ραδιοσταθμό Real ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επιβολή αναδρομικού φόρου στα εισοδήματα του 2015.
«Είναι ψέματα» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών «αυτά που λένε ότι αυξάνουμε τους φόρους για τα φετινά εισοδήματα, βάζουμε αναδρομικούς φόρους, έρχονται νέοι φόροι και μια σειρά από αναδημοσιεύσεις τέτοιες που καταλαβαίνω πολιτικά γιατί γίνονται, αλλά είναι ψέματα».
«Δεν έχουμε στα μανίκια κρυφούς άσους να βγάλουμε και όπως είπα με σαφήνεια το Σάββατο, για το 2015 θα έχουμε πολύ μικρές αλλαγές στη φορολογική μας δήλωση, έρχονται τις επόμενες μέρες στη Βουλή» πρόσθεσε ο κ. Αλεξιάδης.
Στο ερώτημα αν στα εισοδήματα του 2015 θα αυξηθούν οι συντελεστές, απάντησε: «Δεν σχεδιάζει καμία υπηρεσία στο υπουργείο Οικονομικών, αυτή τη στιγμή, κάτι τέτοιο... Αυτό που σχεδιάζουμε είναι μικρές αλλαγές στα θέματα των φορολογικών δηλώσεων, γιατί πρέπει να κλείσουν αυτές οι αλλαγές άμεσα και να προετοιμαστούν οι φορολογικές δηλώσεις νωρίς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: