Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Η selfie του Βαρουφάκη με τα στελέχη του Κόρμπιν - ΦΩΤΟ

Η selfie του Βαρουφάκη με τα στελέχη του Κόρμπιν - ΦΩΤΟ

Πρώτη καταχώρηση: 06/10/2015 - 08:04
Τελευταία δημοσίευση: 08:57Οικονομία
Η selfie του Βαρουφάκη με τα στελέχη του Κόρμπιν - ΦΩΤΟ
Φωτογραφίες με στελέχη του Εργατικού Κόμματος στη Βρετανία σε εκδήλωση ενάντια στη λιτότητα ανέβασε ο Γιάνης Βαρουφάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
Με τίτλο «χτίζοντας μια συμμαχία ενάντια στη λιτότητα στην Ευρώπη» ο πρώην υπουργός Οικονομικών φωτογραφίζεται μεταξύ άλλων με τον βουλευτή του Εργατικού Κόμματος Σάμιουελ Τάρι, ο οποίος έχει ανεβάσει τις φωτογραφίες, μετά και την εκλογή του Τζέρεμι Κόρμπιν στη ηγεσία των Εργατικών από την αριστερή πτέρυγα του κόμματος.
Η πρόταση του Κόρμπιν, έχει δηλώσει πρόσφατα ο Γ. Βαρουφάκη, να υπάρξει δηλαδή μια γενναία επένδυση, τόνωση, μέσω των δαπανών του κράτους, στα πλαίσια μιας νέο-κεΙνσιανης πολιτικής δημοσίων επενδύσεων, είναι η μοναδική ορθή λύση.
Σημείωσε επίσης πως με την παρουσία του ο Κόρμπιν μπορεί να αναγεννήσει το χώρο της Αριστεράς. «Το ίδιο έκανε η Θάτσερ το '80 κατ’ αναλογία. Κατάφερε να αναγεννήσει το χώρο της Δεξιάς. Θα είναι καταπληκτικό αν καταφέρει το ίδιο και ο Κόμπριν και να δείξει το δρόμο σε όλους εμάς που βρισκόμαστε εκτός των τειχών».

Δείτε επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: