Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Βαρουφάκης: Η Ευρώπη έχασε την ψυχή της - ΒΙΝΤΕΟ

Βαρουφάκης: Η Ευρώπη έχασε την ψυχή της - ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη καταχώρηση: 07/09/2015 - 09:13
Τελευταία δημοσίευση: 09:21Οικονομία
Βαρουφάκης: Η Ευρώπη έχασε την ψυχή της - ΒΙΝΤΕΟ
«Η Ευρώπη έχει χάσει την ακεραιότητα της και στην πορεία έχασε την ψυχή της», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε εκδήλωση στο Ιταλικό Ινστιτούτο Ambrosetii.
Έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών που χρησιμοποίησε στην εκδήλωση «Παλαιές και την νέες Συγκρούσεις και Προκλήσεις στην ΕΕ» που διοργάνωσε το Ιταλικό Ινστιτούτο Ambrosetii και στην οποία συμμετείχε ο Μάριο Μόντι παρουσιάζει ο Γιάνης Βαρουφάκης στο ιστολόγιο του.
Το έγγραφο που έχει την σήμανση της Ελληνικής Δημοκρατίας φέρει τον τίτλο «Ένα πλαίσιο πολιτικής για την δημοσιονομική εξυγίανση, την ανάκαμψη και την ανάπτυξη της Ελλάδας» και ο Γιάνης Βαρουφάκης το χρησιμοποίησε για να συνδέσει την Ευρωπαϊκή αδράνεια στο Ελληνικό πρόβλημα με την αποτυχία της ΕΕ στο μεταναστευτικό.
«Σε αυτή την εκδήλωση χρησιμοποίησα την  απροθυμία του Eurogroup και της τρόικα να αξιολογήσουν την ανάλυση μου σαν βάση συζήτησης για το πώς η Ευρώπη έχει χάσει την  ακεραιότητα της και στην πορεία έχασε την ψυχή της κρίνοντας μάλιστα από την σκανδαλώδη αποτυχία να αντιμετωπίζει την μεταναστευτική κρίση» αναφέρει στο blog του ο πρώην υπουργός.
Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: