Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Συνάντηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας με τον Αλεξιάδη

Συνάντηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας με τον Αλεξιάδη

Πρώτη καταχώρηση: 05/08/2015 - 14:44
Τελευταία δημοσίευση: 15:33Οικονομία
Συνάντηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας με τον Αλεξιάδη
Λύση για την ένταξη στις 100 δόσεις των επιχειρήσεων που εμποδίστηκαν από ταcapital controls αναζητεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπρόσωποι του οποίου συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από το επιμελητήριο, στο τραπέζι βρίσκεται επίσης το θέμα της παράτασης του χρόνου παραγραφής ή του κλεισίματος παλιών ανέλεγκτων χρήσεων, αλλά δεν έχει ληφθεί απόφαση υπάρχει καθώς εξετάζονται σειρά από παράμετροι και οι συνέπειες στα δημόσια έσοδα.
Ο κ. Αλεξιάδης ανέφερε ακόμη ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) Κατερίνα Σαββαΐδου, ώστε τον Σεπτέμβριο να ενεργοποιηθεί η διάταξη εντοπισμού των ανασφάλιστων οχημάτων. Για το θέμα θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστά συνάντηση της διοίκησης του επιμελητηρίου με την κα Σαββαΐδου.
Η διοίκηση του ΕΕΑ ζήτησε επίσης την επαναφορά των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών και κάθε ιδιωτικής εκπαιδευτικής βαθμίδας, στο προηγούμενο καθεστώς Φ.Π.Α. διότι όπως υποστηρίζει το νέο καθεστώς προάγει την παραπαιδεία και τη φοροδιαφυγή.

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: