Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Μάρδας: Ο τελικός στόχος του Βαρουφάκη δεν ήταν η δραχμή - ΒΙΝΤΕΟ

Μάρδας: Ο τελικός στόχος του Βαρουφάκη δεν ήταν η δραχμή - ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη καταχώρηση: 30/07/2015 - 20:37
Τελευταία δημοσίευση: 30/07/2015 20:37Οικονομία
Μάρδας: Ο τελικός στόχος του Βαρουφάκη δεν ήταν η δραχμή - ΒΙΝΤΕΟ
Την άποψη ότι αυτή τη στιγμή η κυρίαρχη άποψη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η παραμονή στο ευρώ, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργών Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τις διαφορετικές απόψεις που ακούγονται στον ΣΥΡΙΖΑ.
Την ίδια στιγμή, αναφερόμενος στις εξελίξεις με τον τέως υπουργό Οικονομικών,Γιάνη Βαρουφάκη, ο κ. Μάρδας, επισήμανε ότι ο Βαρουφάκης δεν είχε στο μυαλό του την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή και ότι δεν ήταν ο τελικός του στόχος η δραχμή, υπογραμμίζοντας ότι όπως αποδείχτηκε δεν απέδωσε η στρατηγική Βαρουφάκη.
Σχολιάζοντας την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο κ. Μάρδας, τόνισε ότι η Πρόεδρος της Βουλής, μπορεί να οργανώνει στο κοινοβούλιο ότι θέλει ωστόσο πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν είναι  υποχρεωμένη να υιοθετήσει τις θέσεις της.
Σε ερώτηση που του έγινε για ποιον λόγο προχώρησε σε καμπάνια υπέρ του ευρώ, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, σημείωσε ότι κάνει καμπάνια για το ευρώ γιατί τώρα τελευταία γίνεται πολύ συχνά καμπάνια υπέρ της δραχμής.
Αναφερόμενος, στη διαπραγμάτευση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τους δανειστές, επισήμανε ότι δεν μπορεί αμφισβητηθεί από κανέναν η προσπάθεια που έκανε και συμπλήρωσε ότι «ο Τσίπρας αναγκάστηκε να κάνει στροφή λόγω των νέων δεδομένων».
Τέλος ο κ. Μάρδας, μιλώντας για το δημοψήφισμα που έγινε, ανέφερε ότι μπορεί  να μπήκε τον πειρασμό  να ψηφίσει ναι, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι υπάρχει ένας ολόκληρος μηχανισμός που πρέπει να ακολουθείται. 

Δείτε τα βίντεο από το ΣΚΑΪ

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: