Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Λούκα Κατσέλη: Να βγάλουμε τα χρήματα μας από τα σεντούκια- ΒΙΝΤΕΟ

Λούκα Κατσέλη: Να βγάλουμε τα χρήματα μας από τα σεντούκια- ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη καταχώρηση: 19/07/2015 - 20:36
Τελευταία δημοσίευση: 19/07/2015 21:20Οικονομία
Λούκα Κατσέλη: Να βγάλουμε τα χρήματα μας από τα σεντούκια- ΒΙΝΤΕΟ
«Αυτή την εβδομάδα από την Δευτέρα έως την Παρασκευή, θα μπορεί κάποιος να πάρει καθημερινά 60 ευρώ ή σωρευτικά 300 ευρώ οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας. Από το Σάββατο 25 Ιουλίου, για κάθε εβδομάδα, δηλαδή Σάββατο με Σάββατο, θα μπορεί να παίρνει σωρευτικά 420 ευρώ με μία ανάληψη», δήλωσε η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega.
Αναφερόμενη, στο θέμα των θυρίδων, η Λούκα Κατσέλη, υπογράμμισε ότι όπως και παλιά, «ο καθένας έχει ελεύθερη πρόσβαση στη θυρίδα του», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι η φερεγγυότητα των ελληνικών τραπεζών είναι δεδομένη. 
«Αν θέλουμε εμείς ως Έλληνες, να εξασφαλίσουμε τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και την οικονομική ανάκαμψη και την έξοδο από αυτή την κρίση θα πρέπει να εμπιστευτούμε τις τράπεζες μας, να αφήσουμε τα χρήματα μας, να βγάλουμε τα χρήματα μας από τα σεντούκια και τα σπίτια και να τα βάλουμε στις τράπεζες μας», κατέληξε η Λούκα Κατσέλη.  


Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά αργότερα στο δελτίο ειδήσεων του Mega, διευκρινίστηκε ότι τα 300 ευρώ αυτής της εβδομάδας και τα 420 ευρώ της επόμενης εβδομάδας θα μπορέσει να τα κάνει κάποιος ανάληψη σωρευτικά στο τέλος της εβδομάδας. Δηλαδή, σε ότι αφορά αυτή την εβδομάδα, θα μπορεί κάποιος να πάρει τα 300 ευρώ την Παρασκευή και όχι ενδιάμεσα και αντίστοιχα τα 420 ευρώ στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.  

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: