Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ποια υποκαταστήματα της Alpha Bank θα ανοίξουν για τις συντάξεις

Ποια υποκαταστήματα της Alpha Bank θα ανοίξουν για τις συντάξεις
 30 Ιουνίου 2015 13:35  Υποβολή Σχολίου
Για να δείτε τα καταστήματα της Alpha πατήστε εδώ. (σσ. Το υποκατάστημα της οδού Σταδίου 40, όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα δεν θα είναι τελικώς ανοιχτό)
Παράλληλα, οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι θα μπορούν, για να μην ταλαιπωρούνται και τις τρεις ημέρες, να αποσύρουν έως 120 ευρώ μετρητά συνολικά τη μία φορά. Αυτό το δικαίωμα της ανάληψης πάνω από το όριο των 60 ευρώ, θα το έχουν μόνον κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.
Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη κατά τη σύσκεψη της Δευτέρας του υπουργού Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, με τους εκπροσώπους των πέντε μεγαλύτερων πιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας και σε συνεννόηση με την Τράπεζα της Ελλάδος.
Επίσης, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, οι τράπεζες δεσμεύονται να εκδώσουν άμεσα χρεωστικές κάρτες, ώστε οι συνταξιούχοι να μπορούν να συναλλάσσονται κανονικά σε σημεία πώλησης που δέχονται χρεωστικές κάρτες, καθώς και να κάνουν τις προβλεπόμενες αναλήψεις των 60 ευρώ ημερησίως. Ο κατάλογος των τραπεζικών καταστημάτων που θα ανοίξουν αύριο, θα δημοσιοποιηθεί αργότερα σήμερα.

Στην μπλε σύνδεση όλα τα υποκαταστηματα της τράπεζας που θα είναι ανοιχτά σε όλη την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: