Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Deutsche Bank: 80% οι πιθανότητες για πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα

Deutsche Bank: 80% οι πιθανότητες για πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα

Πρώτη καταχώρηση: 22/12/2014 - 12:05
Τελευταία δημοσίευση: 12:05Οικονομία
Deutsche Bank: 80% οι πιθανότητες για πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα
Στο 80% προσδιορίζει τις πιθανότητες για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα η Deutsche Bank, σε νέα έκθεσή της, τονίζοντας, πως οι ημέρες μέχρι την τρίτη ψηφοφορία θα χαρακτηριστούν από αυξημένη αντιπαράθεση μεταξύ κομμάτων και βουλευτών.
Σύμφωνα με την επενδυτική τράπεζα, το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν πολύ χαμηλό, καθώς μόλις πέντε ανεξάρτητοι βουλευτές αποφάσισαν να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα.
Η Deutsche Bank στρέφει τώρα την προσοχή της στις επόμενες δύο κρίσιμες ψηφοφορίες για την προεδρική εκλογή, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 23 Δεκεμβρίου και στις 29 Δεκεμβρίου αντίστοιχα…
Διαβάστε τη συνέχεια σο enikonomia.gr


Deutsche Bank: 80% οι πιθανότητες
για πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα

Πρώτη καταχώρηση: 22/12/2014 - 10:58
Τελευταία δημοσίευση: 10:58Επικαιρότητα
Deutsche Bank: 80% οι πιθανότητεςγια πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα
Στο 80% προσδιορίζει τις πιθανότητες για διεξαγωγή πρόορων εκλογών στην Ελλάδα η Deutsche Bank ,σε νέα έκθεσή της, τονίζοντας, πως οι ημέρες μέχρι την τρίτη ψηφοφορία θα χαρακτηριστούν από αυξημένη αντιπαράθεση μεταξύ κομμάτων και βουλευτών.
Σύμφωνα με την επενδυτική  τράπεζα ,το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν πολύ χαμηλό, καθώς μόλις πέντε ανεξάρτητοι βουλευτές αποφάσισαν να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα.
Η Deutsche Bank στρέφει τώρα την προσοχή της στις επόμενες δύο κρίσιμες ψηφοφορίες για την προεδρική εκλογή, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 23 Δεκεμβρίου και στις 29 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.
Εάν κατά την τρίτη ψηφοφορία, η ελληνική βουλή δεν κατορθώσει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές στα τέλη Ιανουαρίου.
Σε ό,τι αφορά τα σενάρια των τελευταίων ημερών για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας ή ειδικού σκοπού, η Deutsche Bank δεν δίνει μεγάλες πιθανότητες. Προειδοποιεί δε ότι η κατάσταση στην Ελλάδα παραμένει εξαιρετικά εύθραυστη και ρευστή και, όιπως σχολιάζουν οι αναλυτές της, “οι πιθανότητες για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα ανέρχονται στο 80%".

εκτύπωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: