Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΑΣ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "A. Γεωργιάδης: «Ερχονται στην εξουσία οι 'παλαβοί' και μας 'αδειάζουν' οι αγορές»

A. Γεωργιάδης: «Ερχονται στην εξουσία οι 'παλαβοί' και μας 'αδειάζουν' οι αγορές»

«Οι αγορές άλλαξαν στάση μετά το ρεπορτάζ του Bloomberg που έπαιξε τη δημοσκόπηση ότι προηγείται με 6,5 μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ και ανέλυε στο ρεπορτάζ του ότι έρχονται οι παλαβοί στην εξουσία στην Ελλάδα», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιαδης σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του Σκάι και πρόσθεσε: «Αυτη είναι η ανάλυση των ξένων επενδυτών για τον ΣΥΡΙΖΑ! Το αντιευρωπαϊκό κόμμα που έχει θέση να βγαλει την Ελλάδα απ' το ευρώ». 
 
«Αυτά έλεγα και πέσανε να με φάνε», συμπλήρωσε αναφερόμενος στην παλαιότερη δήλωσή του: «Οχι μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόλις πέσει η κυβέρνηση δεν θα μείνει φράγκο. Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να τα φάει ο Βαρεμένος;».
 
«Δυστυχώς οι αγορές από δω και πέρα δεν ακούνε μόνο τον Σαμαρά, άκουνε και τον Τσίπρα. Όταν άκουνε όλες αυτές τις παλαβομάρες ότι θα ξηλώσουν τα πάντα αν έλθουν στην εξουσία τι περιμένετε να κάνουν οι αγορές;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.
 
Ο κ. Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση έδειξε μεταρρυθμιστική κόπωση μετά τις ευρωεκλογές. Ωστόσο πρόσθεσε: «ο ελληνικός λαός δεν έχει ευθύνη όταν έδινε πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές;». Μάλιστα επιχειρώντας να εξηγήσει την «μεταρρυθμιστική κόπωση» στην οποία αναφέρθηκε αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είναι μέλος της κυβέρνησης, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε: «Αν η κυβέρνηση είχε κερδίσει τις ευρωεκλογές όχι μόνο ο Γεωργιάδης θα ήταν μέσα, 50 Γωργιάδηδες θα ήταν μέσα».


Πηγή: A. Γεωργιάδης: «Ερχονται στην εξουσία οι 'παλαβοί' και μας 'αδειάζουν' οι αγορές» | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/70054/georgiadis-erhontai-stin-exoysia-oi-palavoi-kai-mas-adeiazoyn-oi-agores#ixzz3GJHPXUyW

Δεν υπάρχουν σχόλια: